Pregled - Ljubljana mesto, Center, Tabor

Število spalnic

2

Število kopalnic

1

Leto gradnje

1965

Velikost

65,40 m²

Tip

Stanovanje, 3-sobno

Možnost parkiranja

Zunanje pokrito parkirišče, Pripadajoče parkirno mesto

Opis nepremičnine

Oddamo lepo urejeno in v celoti na novo opremljeno pol-kletno stanovanje z atrijem v popolnoma prenovljeni meščanski hiši na ekskluzivni lokaciji v bližini kliničnega centra

Oddamo lepo urejeno in v celoti na novo opremljeno pol-kletno stanovanje z atrijem v popolnoma prenovljeni meščanski hiši na ekskluzivni lokaciji v bližini kliničnega centra.

 

V stanovanju so zamenjane so elektro in vodovodne inštalacije, streha, fasada, žlebovi, okna, ograje, itd.

 

V objektu so le štiri stanovanjske enote, ogreva pa se talno preko toplotne črpalke. Stanovanju, poleg individualne ograjene zelenice (cca. 80 m2), pripada tudi eno zagotovljeno in oštevilčeno parkirno mesto. Stanovanje je klimatizirano in ima optično internetno povezavo. Opremljeno je tudi z Lunos rekuperacijskim prezračevanjem, ki skrbi za konstanten dotok svežega zraka.

 

Funkcionalna razporeditev prostorov obsega predprostor z garderobo, kopalnico, dve spalnici ter dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na teraso z dostopom do vrta.

 

Fiksni obratovalni stroški znašajo 250€/mesec in vključujejo internet-optiko, TV, ogrevanje, hlajenje, elektriko, vodo, smeti, ipd.. Vsa infrastruktura je dostopna peš, objekt pa je varovan tudi z videonadzorom.

 

Išče se miren, urejen in dolgoročen najemnik, na voljo takoj, vabljeni k ogledu!

 

Povezava do video predstavitve nepremičnine: https://youtu.be/9PjseiDX12E

 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del dodatnih storitev, tj. sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje ne-premičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe tako, da najemnik pri oglaševani najemnini in predvidenem trajanju najema za 25 mesecev plača enkratni znesek za dodatne storitve 1.250 EUR plus 22 % DDV, skupaj 1.525 EUR.

Podrobnosti

Cena

1.250,00 €/mesec

Velikost

65,40 m²

Število spalnic

2

Število kopalnic

1

Tip nepremičnine

Stanovanje, 3-sobno

Št. parkirnih mest

1

Leto izgradnje

1965

Nadstropje

Polklet/2

Obnove

2021 (celotna obnova)

Lokacija

Regija

Ljubljana

Področje

Center

Naselje

Tabor

Lokacija na zemljevidu

Lokacija nepremičnine

Oprema in ostalo

Terasa

Optika

Klima

Energetski razred

Razred energetske učinkovitosti

C

A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
Kontakt agencije
Vsi oglasi agencije
Arvio ocena nepremičnine
Želite izvedeti kakšna je tržna cena nepremičnine? Vas zanima po kakšnih cenah se prodajajo podobne nepremičnine v okolici?
Powered by Arvio logo
Bližnja infrastruktura

Podobne nepremičnine

Preverite ponudbo podobnih nepremičnin