438.000,00 €

2.979,59 €/m²

Pregled - Poslovni prostor prostor za storitve

Leto gradnje

2004

Velikost

147,00 m²

Tip

Poslovni prostor, Prostor za storitve

Opis nepremičnine

VRHUNSKO IN KVALITETNO IZDELAN POSLOVNI PROSTOR V MARINI IZOLA ZA PREDSTAVNIŠTVA, TRGOVINO IN STORITVE

Na edinstveni in prepoznavni lokaciji na slovenski obali, v marini Izola, vrhunsko in kvalitetno izdelan poslovni prostor za trgovino in storitve. Nahaja se v osrednji poslovno-apartmajski stavbi Amfora v marini 30m od morja, primeren za različna predstavništva kakor tudi za trgovsko, zavarovalniško, agencijsko, finančno, zdravstveno, turistično, špedicijsko dejavnost ter vrsto ostalih storitvenih dejavnosti.

Poslovni prostor tvorijo dve združeni enoti (dva poslovna prostora) zato ga je možno tudi razdeliti. Vsaka enota ima ločen vhod svoje ter svoje števce. Razporeditev prostorov: večji open space prostor cca 80m2, 2 ločena prostora s površino cca 23m2 in 22 m2, preostalo površino cca 21m2 predstavljajo hodnik, kopalnica, 2 shrambi, čajna kuhinja.

Vgrajeni materiali in tehnološka dovršenost in opremljenost objekta izstopajo tako po izbiri, kvaliteti in posebnosti. Poslovni prostor je dodatno toplotno in zvočno izoliran, je klimatiziran, opremljen s prezračevalnim sisitemom.  Je varovan z alarmmnim ter video sistemom. V vseh prostorih je prisotno ozvočenje, razsvetljava je priznanega proizvajalca iGuzzini.

V vseh prostorih je vgrajen vrhunski masivni hrastov parket na dodatno izolrani posebej izdelani podlagi (dobava, vgradnja in polaganje italijanski obrtniki) .

Poslovni prostor je tudi primeren kot poslovni apartma. Zaradi lege, in več okenskih odprtin je možna hitra predelava v več apartmajskih enot.

Po dogovoru je možno dokupiti 3 parkirna mesta v podzemni garaži objekta. Parkirna mesta so v sklopu, mejijo med seboj (možna zagraditev).

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen. Poslovni prostor je prazen, možen je takojšen prevzem.

Cena je brez DDV (možnost obrnjene davčne obveznosti - kupec davčni zavezanec plača le neto znesek). 

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabljeni na ogled!

Podrobnosti

Cena

438.000,00 €

Velikost

147,00 m²

Tip nepremičnine

Poslovni prostor, Prostor za storitve

Leto izgradnje

2004

Lokacija

Regija

Obala

Področje

Izola

Naselje

Izola

Lokacija na zemljevidu

Lokacija nepremičnine

Oprema in ostalo

Klima

Kontakt agencije
Vsi oglasi agencije
Arvio ocena nepremičnine
Želite izvedeti kakšna je tržna cena nepremičnine? Vas zanima po kakšnih cenah se prodajajo podobne nepremičnine v okolici?
Powered by Arvio logo
Bližnja infrastruktura

Izračun kredita

  • Glavnica /
  • Obrestna mera /
  • Skupaj /
%

Podobne nepremičnine

Preverite ponudbo podobnih nepremičnin